انتخاب صفحه

 

 

 

اخد انواع ویزای روسیه را به ما بسپارید. سریعترین زمان، کمترین هزینه

 

RussWay Visa Department

در جهت سهولت فعالیت بازرگانان، تجار و مشتریان محترم، دپارتمان ویزا با نازلترین قیمت آماده خدمت رسانی میباشد

                                                                                  به روسیه خوش آمدید                                                                                                                                                                  Добро пожаловать в Россию   

 – قیمت انواع ویزا

– مدارک مورد نیاز صدور ویزا

– ویزا کاری اقامتی

– سئوالات متداول

– لینک اطلاعات راهنمای سفر به روسیه 

– لینک اطلاعات راهنمای خرید در روسیه                            

 

                                                     

 

          ——————————————————————————————-          

 

با انواع ویزای روسیه آشنا شوید : 

– شخصی

– توریستی

– تجاری

– کاری

– تحصیلی

– ترانزیت 

                                                            ——————————————————————————————-

 

ویزای شخصی روسیه :

  • ( يک تبعه روس ميتواند از اداره پليس محل زندگي خود جهت دوست و آشناي خود تقاضاي دعوتنامه نمايد كه اعتبار آن ٩٠ روز هست)
  • این نوع ویزا حداکثر با اعتبار سه ماهه صادر میشود.
  • میتواند سینگل ( یکبار ورود ) و یا دبل ( دو بار ورود ) باشد.
  • این ویزا در خاک روسیه غیرقابل تمدید میباشد.

 

مدارک مورد نیاز برای ویزای شخصی :

1- دعوتنامه تبعه روس

2- بیمه نامه مسافرتی مطابق با مدت زمان سفر 

3- پاسپورت مسافر با اعتبار حداقل شش ماه

4- یک قطعه عکس زمینه سفید 4.5*3.5 

 

—————————————————————————————

ویزای توریستی روسیه :

  • براي افرادي كه هدف آنها از سفر به روسيه گردشگري است صادر ميشود.
  •  آژانس مسافرتی روس که دعوت كننده میباشد با ارسال (واچر ويزا) كه حكم دعوتنامه روسیه را دارد و نيز (واچر هتل) كه رزرو هتل و محل اقامت شما در آن ذكر شده است، مدارک شما را جهت اخذ ويزاي توريستي روسیه تکمیل ميكند.
  • برای تهیه ویزای توریستی روسیه داشتن بليط رفت و برگشت الزامي بوده و بر طبق بليط شما به مدت حداكثر يكماه ويزا صادر ميشود.
  • حداکثر اعتبار ویزای توریستی روسیه یکماه میباشد. 
  • اخذ مکرر ویزای توریستی روسیه بدون خروج از روسیه امکان پذیر نمیباشد.
  • به صورت سینگل _ ( یکبار ورود ) صادر میگردد.
  • نوع دیگری ويزاي توريستي روسیه هم وجود دارد كه به نام توريست هدفدار میباشد.( اگر قصد سفري كوتاه و ديدار از نمايشگاه و يا مذاكره كاري داريد ميتوانيد از اين ويزا استفاده نماييد. ) 
  • دارا بودن رزرو هتل معتبر جهت ارائه در فرودگاه الزامی میباشد.

 

مدارک لازم برای ویزای توریستی روسیه :

1- پاسپورت مسافر با اعتبار حداقل شش ماه

2- 1 قطعه عکس زمینه سفید 4.5 * 3.5 طبق استاندارد اعلامی از سفارت

3- بیمه مسافرتی 

4- در خصوص ویزای توریستی روسیه، بلیت رفت و برگشت الزامی است. ویزا دقیقا مطابق تاریخ بلیت صادر می شود.

5- دعوتنامه آژانس روس

6-  واچر هتل معتبر

7- فرم درخواست ویزای روسیه

 

—————————————————————————————

ویزای تجاری روسیه :

  • ویزای تجاری روسیه از يكماه تا پنج سال صادر میشود.
  • شركت و سازمان دعوت كننده با ارسال دعوتنامه تجاری توسط يك شركت و يا ارگان دولتي (اداره پليس و يا اتاق بازرگاني مسكو و … ) امكان صدور ويزا روسیه را فراهم میسازد.
  • در دعوتنامه تا ٥ شهر را ميتوانيد درخواست نماييد.
  • دعوتنامه ها به صورت سینگل (يك بار تردد) ، دبل (دوبار تردد) و نیز مولتی (چند بار تردد يا مولتي پل ميباشد).
  • دقت داشته باشيد با داشتن ويزاي تجاري یکساله روسيه به مدت يكسال امكان اقامت را نداشته و از هر ١٨٠ روز ٩٠ روز قابل استفاده میباشد.

 

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تجاری روسیه (یک ماهه و سه ماهه):

1- دعوتنامه از شرکت / سازمان روس

2- پاسپورت با اعتبار شش ماهه

3- 1 قطعه عکس 4.5 * 3.5

4- بیمه مسافرتی 

5- بدون نیاز به بلیط

6- بدون نیاز به حضور در کنسولی

 

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تجاری روسیه ( یکساله ) :

1- دعوتنامه از شرکت / سازمان روسی

2- پاسپورت با اعتبار یکسال و شش ماه

3- 1 قطعه عکس 4.5 * 3.5

4- بیمه مسافرتی 

5- آزمایش پزشکی

6- بدون نیاز به بلیط

 

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تجاری روسیه ( سه و پنج ساله ) :

1- دعوتنامه از شرکت / سازمان روسی

2- پاسپورت با اعتبار 5 ساله

3- 1 قطعه عکس 4.5 * 3.5

4- بیمه مسافرتی

5- آزمایش پزشکی

6- بدون نیاز به بلیط

7- داشتن حداقل دو ویزای تجاری یکساله مولتی روسیه     

 

اطلاعات تکمیلی در خصوص دریافت ویزای روسیه :

  • برای دریافت ویزای تجاری یکساله روسیه میبایست حتما یک ویزای تجاری در گذشته دریافت کرده باشید. ( در غیر اینصورت با ما تماس بگیرید ).
  • کنسولی روسیه سه روز در هفته تعطیل میباشد. ( جمعه، شنبه، چهارشنبه )
  • ساعت کاری کنسولی روسیه در روزهای یکشنبه،دوشنبه،سه شنبه،پنجشنبه ( 10 تا 13 )
  • هنگام ورود به کنسولی روسیه حتما پاسپورت و یا کارت ملی خود را برای دریافت نوبت به همراه داشته باشید.

 

————————————————————————————-

ویزای کاری روسیه : 

  • میبایست دعوتنامه رسمی و معتبر از شرکت و یا موسسه ای که میخواهید در آن استخدام شوید داشته باشید.
  • ویزای کاری روسیه از یک تا سه سال صادر میشود.
  • بدون نیاز به خروج از روسیه قابل تمدید است.
  • به صورت مولتی ( چندبار تردد ) صادر میگردد و شما میتوانید بین ایران و روسیه بدون محدودیت تردد نمایید.
  • قوانین مربوط به این نوع ویزا را میتوانید در بخش ثبت شرکت و جواز کار مشاهده نمایید.

 

انواع ویزای کاری روسیه :

  • ویزای کاری یکساله
  • ویزای کاری سه ساله

 

مدارک لازم جهت دریافت ویزای کاری یکساله روسیه :

  • پاسپورت
  • عکس پرسنلی 4.5 * 3.5 
  • آزمون زبان روسی در روسیه ( مشاوره با ما )
  • تست پزشکی

 

مدارک لازم جهت دریافت ویزای کاری سه ساله روسیه :

  • اسکن پاسپورت
  • اسکن عکس

 

توضیحات تکمیلی ویزای کار روسیه :

  • شما با دریافت ویزای کاری روسیه میتوانید برای همسر و فرزندان خود نیز ویزا دریافت نمایید.
  • فرزندان شما امکان تحصیل در روسیه را خواهند داشت.
  • بدون نیاز به خروج از روسیه قابل تمدید مباشد.
  • ویزای کار روسیه به صورت مولتی ( بدون محدودیت تعداد تردد ) صادر میگردد و شما به همراه خانوادتان میتوانید به ایران و دیگر کشورهای جهان سفر نمایید.
  • چنانچه قصد سفر به دیگر کشورها و یا دریافت ویزای شنگن را داشته باشید، بسیار راحت تر از ایران میتوانید در سفارتخانه های کشورهای دیگر در روسیه، ویزای روسیه خود را بدون سخت گیری های که در ایران با آن مواجه هستید دریافت نمایید.
  • اگر قصد دارید به صورت بلند مدت به همراه خانوادتان در روسیه حضور داشته باشید، بهترین انتخاب ویزای کاری روسیه است.

 

—————————————————————————————

ویزای تحصیلی روسیه :

  • جهت ورود به دانشگاه و تحصيل از دانشگاه مربوطه دعوتنامه گرفته و تا مدتي كه در دانشگاه تحصيل داشته باشيد ويزا تمدید میگردد.
  • در ابتدا یک ویزای سه ماهه صادر میگردد و پس از ورود به دانشگاه و انجام مراحل اداری، ویزای یکساله صادر میشود.
  • قبل از اتمام مهلت ویزا میتوانید نسبت به تمدید ویزا اقدام نمایید.

 

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تحصیلی روسیه :

1- داشتن دعوتنامه از دانشگاه روسیه

2- پاسپورت

3- فرم درخواست ویزای روسیه

4-  1 قطعه عکس 4.5 * 3.5

5- برگه آزمایش HIV

—————————————————————————————

ویزای ترانزیت روسیه :

  • این نوع ویزا برای مسافرانی صادر میگردد که هدفشان سفر به کشور ثالث از طریق روسیه میباشد.
  • مدت اعتبار ویزا حداکثر 10 روز میباشد.
  • برای مسافرانی که قصد سفر هوایی به کشور سوم را از طریق روسیه داشته باشند، مدت اعتبار ویزا حداکثر 3 روز میباشد.

 

مدارک جهت اخذ ویزای ترانزیت روسیه :

  • اصل پاسپورت مسافر با اعتبار حداقل ۶ ماه 
  • 1 قطعه عکس زمینه سفید 4.5 * 3.5 طبق استاندارد اعلامی از سفارت
  • بیمه مسافرتی
  • بلیت سفر
  • نیازی به حضور مسافر در کنسولی نمیباشد.

 

—————————————————————————————

اطلاعات ضروری در خصوص دعوتنامه روسیه:

  • تنها ویزای ترانزیت روسیه است که برای صدور ، نیازی به دعوتنامه ندارد.
  • برای دریافت ویزای توریستی روسیه، میبایست حتما واچر توریستی آژانس روس به همراه مابقی مدارک به کنسولی روسیه ارائه شود.
  • برای دریافت ویزای تجاری روسیه، مسافر میبایست یک دعوتنامه معتبر از سازمان روسی تهیه نماید.
  • برای دریافت ویزای شخصی روسیه ، میباست دعوتنامه توسط یک تبعه روس از اداره پلیس روسیه تهیه شده باشد.
  • برای دریافت ویزای تحصیلی روسیه، میبایست دعوتنامه معتبر از دانشگاه روسیه داشته باشید.نمونه دعوتنامه تجاری روسیه
            

                                                                   ——————————————————————————–    

اطلاعات تکمیلی در خصوص ویزای روسیه :

  • برای اخذ ویزای توریستی روسیه میبایست ( بلیط رفت و برگشت، بیمه مسافرتی به تعداد روزهای سفر، واچر هتل ) تهیه شود.
  • ویزای توریستی روسیه مطابق با تاریخ بلیط رفت و برگش شما صادر میگرددد.
  • برای دریافت ویزای یکساله تجاری روسیه، نیاز به آزمایش HIV میباشد.
  • برای دریافت ویزای توریستی، تجاری 1 و سه ماهه، نیاز به حضور مسافر در کنسولی روسیه نمیباشد.
  • آژانس مسافرتی ایرانی ممکن است بر اساس تشخیص خود از شما طلب چک ضمانت برگشت کند تا مطمئن باشد مسافر حتما برمی‌گردد.
    ( اینکار قانونی نمیباشد. ) 
  • به تمامی مسافران توصیه میگردد پس از اخذ ویزا حتما اطلاعات داخل ویزا از قبیل : نام، تاریخ و اعتبار ویزا، نوع ویزا را چک نمایید.
  • از مدارک مهم سفری خود، همانند ویزا، تیکت، پاسپورت و …. یک نسخه پشتیبان تهیه نمایید. ( به صورت عکس و یا اسکن ).

 

                  ——————————————————————————————–                  

 

 

  ——————————————————————————————-

اطلاعیه سفارت در خصوص نحوه دریافت هزینه صدور ویزا :

  • صندوق کنسولی روسیه در ایران در اردیبهشت ۱۳۹۷ اعلام کرد، تنها دلار می‌پذیرد.
  • اسکناس های دلار پرداختی به کنسولی روسیه نباید دارای مهر ، امضاء و یا هر نوشته دیگر باشند.
  • متاسفانه بعضی از صرافی ها در ایران روی اسکناس ها مهر می‌زنند که به هیچ عنوان مورد قبول نیست.البته این کار مدتی است که با اطلاع رسانی و آگاهی صرافی ها متوقف شده است.
  • اسکناس های دلار قبل از سال 2009 قابل قبول نمیباشد.

     this imaege include legal content ( in total agreement with DMCA 3.1.J and 4.B ) about Russia and Announcements by the Russian Embassy and Consulatet and also document for Russian Visa which is unique to Russia and can not  be owned by any person / party. This content, thus, can not be classified as copyright, patent, trademark or privacy

                          

    

لینک اطلاعیه سفارت روسیه در خصوص شرایط پذیرش دلار 

لینک سایت سفارت روسیه در خصوص هزینه های صدور ویزا و خدمات کنسولی

داشتن اطلاعات دقیق و کامل حق شماست. هرگونه سوال در خصوص روسیه را از ( راه روسیه ) RussWay بپرسید.

شرایط عکس ویزای روسیه

this image include legal content ( in total agreement with DMCA 3.1.J and 4.B ) about Russian Visa Information which is unique to Russia and can not  be owned by any person / party. This content, thus, can not be classified as copyright, patent, trademark or privacy

نمونه ویزای روسیه

 

          

 

                      ——————————————————————————————————-  

برگه مهاجرت روسیه 

در انتهای پروازهای به مقصد روسیه، برگه هایی بین مسافران غیر روس توزیع می شود که برای پر کردن آن به این اطلاعات نیاز خواهید داشت.
این فرم دو قسمت دارد (ورودی به مسکو، خروج از مسکو) که باید هر دو قسمت را عین هم، به زبان انگلیسی پر کنید. ( البته مدتی است که اینکار توسط آفیسر فرودگاه و به صورت تایپی تحویل مسافران میگردد. )
برگه سفید رنگ کوچکی به اسم «برگه مهاجرت» یا «میگراتسیون‌نایا کارتا» (Миграционная карта)

پیشنهاد می شود این اطلاعات را قبل از پرواز در جایی یادداشت کنید و به همراه یک خودکار آبی، در حین پرواز دم دست خود داشته باشید.

  • تاریخ تولد به میلادی
  • شماره پاسپورت
  • شماره ویزا
  • تاریخ ورود به روسیه
  • تاریخ خروج از روسیه

این برگه را باید تا انتهای سفر در کنار پاسپورت همراه خود داشته باشید.

وقتی که به هتل می روید، این برگه را به مسئول هتل بدهید تا پشت آن (یا برگه جداگانه دیگری) را مهر کند.
این مهر نشان می دهد که شما در چه محلی اقامت دارید.

هنگام خروج از مسکو و در بخش «پاسپورت کنترل» فرودگاه، برگه مهر شده (اگر مهر در برگه جداگانه است، هر دو برگه را) به همراه پاسپورت به مسئول باجه بدهید.
اگر این برگه را گم کنید یا آن را مهر نکنید، برای گرفتن ویزا در آینده با مشکل مواجه خواهید شد.

 

 this image include legal content ( in total agreement with DMCA 3.1.J and 4.B ) about Russian immigration card and law in Russia which is unique to Russia and can not  be owned by any person / party. This content, thus, can not be classified as copyright, patent, trademark or privacy

 

this image include legal content ( in total agreement with DMCA 3.1.J and 4.B ) about Accommodation registry law in Russia  – which is unique to Russia and can not  be owned by any person / party. This content, thus, can not be classified as copyright, patent, trademark or privacy

رجیستر محل اقامت ( رگیستراتسیا )

 

 

 «رگیستراتسیا» (Регистрация) به اعلام محل اقامت مسافر با هر نوع ویزایی به اداره مهاجرت گفته می‌شود.

رسید این رجیستر، به شکل یک برگه نسبتا باریک دراز است که در واقع قسمت بریده شده فرم رجیستر است که پشت و روی آن پر شده است.

مسافرين بعد از ورود به خاك روسيه مدت ٧ روز مهلت دارند كه ويزاي خود را ثبت يا رجستر نمايند طبق قانون جديد رجستر ويزا فقط در هتل يا آپارتمان ( صاحب خانه از طريق مراكز پليس كه شبيه پليس بعلاوه ده ايران ميباشد) انجام ميشود.

رجستر در چه مواقعي لازم هست : اگر شما بيشتر از ٧ روز اقامت داريد حتما رجستر نياز داريد. اگر حتي كمتر از ٧ روز اقامت داريد ولي نياز به ثبت شركت و كارهاي بانكي و اداري داريد رجستر نياز هست. نداشتن رجستر خلاف قانون اداره مهاجرت ميباشد. 

البته در بسیاری از موارد به خصوص در مورد سفر توریستی به داشتن این برگه نیازی نیست و صرفا در صورت سوال از شما، اطلاع دادن از محل هتل و نام آن کافی میباشد.

این برگه بیشتر در خصوص اقامت های بلند مدت و کارهای تجاری مورد استفاده قرار میگیرد.

  

 پایین ترین قیمت ویزای روسیه

 

جدول قیمت ویزا روسیه

مدارک مورد نیاززمان تحویلقیمتنوع ویزاروسیه
اصل پاسپورت + 1قطعه عکس 4*3 + بلیط+ واچر هتل + بیمه7 روز کاری90 دلار14 روزه ( طبق بلیط )
1 روز کاری170 دلار14 روزه فوری ( طبق بلیط )
اصل پاسپورت + 1 قطعه عکس 4*320 روز کاری140 دلار1 ماهه تجاری عادی
4 روز کاری230 دلار1 ماهه تجاری فوری
20 روز کاری160 دلار3 ماهه تجاری عادی
4 روز کاری245 دلار3 ماهه تجاری فوری
20 روز کاری215 دلار3 ماهه تجاری دبل عادی
4 روز کاری350 دلار3 ماهه تجاری دبل فوری
اصل پاسپورت + 1 قطعه عکس + آزمایش HIV + مصاحبه20 روز کاری390 دلار1 ساله مولتی پل
10 روز کاری455 دلار1 ساله مولتی پل 10 روزه
6 روز کاری650 دلار1 ساله مولتی پل تاپ ارنجت

 

 برای استعلام هزینه ویزای تجاری سه و پنج ساله با ما تماس بگیرید.
در خصوص ویزای تجاری بلند مدت سه و  پنج ساله، ( راه روسیه ) پایین ترین قیمت را اعلام مینماید.

توجه : متاسفانه بعضی از اشخاص و شرکت ها از عدم آگاهی متقاضیان سوء استفاده کرده و صرفا برای جلب مشتری در خصوص ویزاهای فوری تجاری روسیه قیمت های پایین را ارائه میدهند. اما واقعیت آن است که ویزای فوری و هزینه ای که صندوق سفارت برای آن دریافت میکند میبایست برای ویزای تجاری روسیه درنهایت 4 روزکاری صادر و تحویل شما گردد( و نه 7 روزه و یا 10 روزه ). اگر مشاهده نمودید شخص و یا شرکتی دریافت ویزای فوری تجاری را بالای 4 روز و با قیمت پایین تبلیغ می نماید مطلع باشید که در واقع همان پروسه ویزا عادی را با شما به قیمت ویزا فوری محاسبه میکند.

با توجه به موارد اشاره شده مواظب سودجویان باشید تا با بازی با اعداد و روزها، ویزای عادی را با شما به قیمت فوری محاسبه نکنند!

 

سئوالات متداول در خصوص ویزای روسیه 

سفارت روسیه تاریخ ویزای روسیه را برچه مبنایی صادر می کند؟

در خصوص ویزای تجاری بر مبنای تاریخ درج شده در دعوتنامه تجاری ویزا صادر میشود و کنسولی روسیه نیازی به بلیط شما ندارد.

در خصوص ویزای توریستی و ترانزیت روسیه، سفارت دقیقا مطابق بلیط شما ویزا را صادر میکند.

در مورد ویزای کاری و تحصیلی کنسولی روسیه نیازی به بلیط شما ندارد.

 

آیا حتما باید به سفارت بروم؟

برای دریافت ویزا، حضور مسافران در سفارت نیاز نیست و پس از ارسال مدارک به سفارت و بررسی آن می‌توانید ویزا بگیرید.

 

اعتبار پاسپورت مسافر برای دریافت ویزای روسیه چقدر باید باشد؟

برای دریافت ویزای توریستی روسیه، پاسپورت مسافر میبایست شش ماه اعتبار داشته باشد. در مورد انواع دیگر ویزای روسیه، پاسپورت مسافر میبایست از تاریخ برگشت و خروج از روسیه، شش ماه بیشتر اعتبار داشته باشد.

 

 پاسخِ سفارت چقدر طول می‌کشد؟

سفارت روسیه، درخواست شما را به مدت یک هفته بررسی می‌کند و به اطلاع‌تان می‌رساند.

 

آیا این امکان هست تا ویزای روسیه خود را در خود روسیه تمدید کنیم ؟

ویزای توریستی : خیر
ویزای تجاری : خیر
ویزای تحصیلی : بله
ویزای کاری : بله

 

برای دریافت ویزای روسیه باید در کنسولی مصاحبه بدهیم؟

ویزای توریستی روسیه : خیر ( از طریق آژانس و کارگزار اقدام نمایید )
ویزای تجاری یکماهه و سه ماهه تجاری : نیازی به حضور شما نیست.
ویزای یکساله تجاری روسیه : بله مصاحبه به همراه آزمایش ایدز

ویزای کاری روسیه : بله مصاحبه نیاز است.
ویزای تحصیلی روسیه : خیر

 

در سفارت روسیه چه سئوالاتی پرسیده میشود و به چه زبانی؟

پرسنل سفارت روسیه مسلط به زبان فارسی میباشند و نیازی به دانستن زبان روسی و یا انگلیسی از جانب شما نیست.
سئوالات با توجه به نوع ویزا مطرح میگردد. به عنوان مثال برای ویزای تجاری یکساله روسیه از شما سئوال میشود در چه شهرهایی تردد خواهید داشت. نوع بیزنس شما، سمت شما و نحوه آشنایی با شرکت های روسی، آیا در گذشته در روسیه حضور داشته اید و …؟

 

آیا رزرو هتل برای اخذ ویزای روسیه الزامی است؟

رزرو هتل در زمان ورود شما به روسیه مورد نیاز است. ( در خصوص ویزای توریستی روسیه )
رزرو میبایست قطعی باشد و در صورت استعلام از سوی آفیسر فرودگاه و مرزبانی مورد تایید واقع شود.

 

آیا به طور معمول دریافت ویزای روسیه در یک کشور دیگر برای ایرانیان امکان پذیر است؟

در خصوص این سئوال میبایست از کنسولی روسیه در کشوری که حضور دارید سئوال فرمایید.
منع قانونی در این مورد نمیباشد.

 

با ویزای یکساله روسیه چه مدت میتوان در روسیه حضور داشت؟

ویزای یکساله تجاری روسیه : 90 روز در هر 180 روز
ویزای یکساله کاری روسیه : تمام یکسال

اصولا حضور بالای 90 روز در هر کشوری، اقامت محسوب میشود و شخص میبایست ویزای اقامتی داشته باشد.
بر همین اساس با ویزای تجاری نمیتوان در هر 180 روز بیش از 90 روز در روسیه حضور داشت. اما در خصوص ویزای کار روسیه با توجه به اینکه نوع ویزا اقامت محسوب میشود، میتوان کل سال را بدون محدودیت در روسیه بمانید.

 

آدرس کنسولی روسیه در ایران :

تهرانخ نوفل لوشاتو، پلاک ۳۷ تلفن: 02166728873 روزهای کاری: همه روزه به جز چهارشنبه، جمعه و شنبه ساعت کاری: ۱۰ تا ۱۳ 

اصفهان، چهارباغ پایین، خ مسجد سفره چی، خ تلفنخانه، پلاک ۱۱ تلفن:03132222060 روزهای کاری: همه روزه به جز جمعه و شنبه ساعت کاری: ۸ تا ۱۳ و ۱۴ تا ۱۷ 

رشت، خ پاسداران، پلاک ۸۲ تلفن: 01313236430 روزهای کاری: همه روزه به جز چهارشنبه، جمعه و شنبه ساعت کاری: ۸ تا ۱۳ و ۱۵ تا

 

آدرس سایت سفارت روسیه :

توجه : با توجه به اين كه امكان لغو ویزای روسیه براي ايرانيان ميباشد حتما توجه نمایید منظور از لغو ویزای روسیه برای ایرانیان به اين معنا نميباشد كه به عنوان مثال همانند سفر به تركيه بدون ويزا وارد شويد. در صورت اجرایي شدن لغو ویزای روسیه برای ایرانیان به اين حالت میباشد كه اولا براي گروه های از ٥ نفر به بالا می باشد وآژانس توريستي ايران میبایست سه روز كاري قبل از ورود مسافر اسامي را به كارگزار روس خود ارسال نمايد. سپس شركت روس آنها را به سازمان امنيت و مرزباني ارائه دهد و با دادن تعهد مبني بر اين كه مسافرين با رعایت به قوانین و بدون تخلف از روسيه به موقع خارج شوند ميتواند مسافرين را تحويل بگيرد. ( با ارايه برنامه تور ، رزرو هتل و سایر موارد )

لازم به ذكر هست هيچ ويزايي در روسيه تمديد نميشود و مسافرين موظف هستند كه قبل از اتمام ويزا از مرز روسيه خارج شوند. اگر ويزا تمام شود مسافر اجازه خروج ندارد و بايد از طريق دادگاه و پرداخت جريمه ويزاي خروج ديپورتي از سه سال تا پنج سال ديپورت دريافت نمايد. ( ويزاهاي كاري در صورتي كه از شركت ثبت شده خودتان باشد و ماليات داده شده باشد قابل تمديد در روسيه هستند ) قابل ذكر هست هر گونه بدهي به دولت حتي پرداخت نكردن به موقع جريمه رانندگي ميتواند شما را به خاك روسيه در سفر بعدي ممنوع الورود نمايد.

 

لینک مرتبط :

– تور روسیه

– اقامت روسیه

 

 

 

 

 

 

error: